Társasági jog, cégjog, külföldi cégalapítás

–      Tanácsadás a létesítéstől a megszüntetésig, képviselet a cégeljárás során

–      Vállalatfelvásárlási, fúziós, és átalakulási ügyekkel kapcsolatos tanácsadás és teljeskörű lebonyolítás

–      Kintlévőségek kezelése

–      Fizetésképtelenségi helyzetek kezelése adósi és hitelezői oldalon egyaránt

–      Vállalkozások egymás közötti együttműködéseinek szabályozása, okiratszerkesztés

–      Biztosítéki rendszer kidolgozása

–      Fizetési meghagyásos eljárások

–      Képviselet a fenti ügycsoportokban, peres és nemperes eljárásokban

–      Csődeljárásokban való közreműködés, tárgyalások lebonyolítása, csődegyezség kidolgozása

–      Hitelezői képviselet felszámolási eljárásokban

–      Külföldi cégalapítások, cégkezelések

 

Vállaljuk cégek alapítását, és teljes körű kezelését az alábbi országokban: Ausztria, Belgium, Belize, Chile,  Egyesült Arab Emírségek, Gibraltár, Kanada, Kína, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Panama, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Törökország,  UK,  USA, továbbá az EU összes tagállamában!

Az Egyesült Arab Emírségekben történő cégalapítás rendkívüli előnyökkel jár. Két típusú vállalkozás bejegyzésére van lehetőség: offshore, és onshore cég egyaránt alapítható.

Onshore cégek alapítása esetében szükség van egy, az Egyesült Arab Emirátusokban rezidens tulajdonostársra, ún. szponzorra, akinek legalább 51% mértékű tulajdoni hányaddal kell rendelkeznie.

Az Emirátusokban léteznek ugyanakkor Szabad Kereskedelmi Övezetek (Free Zones) ahol Korlátolt Felelősségű Társaságnak megfelelő cég, azaz IBC és LTD alapítására van lehetőség, ezesetben nem szükséges a helyi tulajdonostárs bevonása.

Az EAE nem szerepel az OECD által közzétett listáján, így az itt bejegyzett társaságok élvezik az offshore előnyeit, annak hátrányai nélkül.

Az Emirátusokban alapított társaságok legfontosabb előnye a teljes adómentesség, továbbá nincs számviteli és bevallási kötelezettség, illetve éves jelentési kötelezettség sem a különböző hatóságok felé.

A Magyarország és az Egyesült Arab Emirátusok között létrejött, kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmény alapján lehetőség van az emirárusokban alapított cégből származó jövedelemnek az ott történő adózása is, az ezzel kapcsolatos adótervezésben is állunk Ügyfeleienk rendelkezésére.

A helyszínen magyar nyelvű ügyintézéssel segítjük Ügyfeleinket.

Felhívjuk tisztelt leendő Ügyfeleink figyelmét, hogy telefonon és e-mail útján nem áll módunkban ügyvédi konzultációt tartani, érdemi információkat, tanácsadást telefonon nem nyújtunk.  Előzetes időpont-egyeztetést követően, személyesen állunk az Önök rendelkezésére!